Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Geplaatst op 8 juni 2021

Gemakkelijk WooCommerce producten aanbieden op Bol.com

woocommerce koppelen met bol.com

Heb je een webshop op basis van WordPress en WooCommerce? Dan kan het een slimme zet zijn om jouw producten ook aan te bieden op Bol.com. Door het grote bereik van het platform kun je in één klap miljoenen mensen bereiken, in Nederland en België. Daar kan geen marketingcampagne tegenop.

Koppeling met WooCommerce en Bol.com

Als je jouw producten geautomatiseerd aan wil bieden bij Bol.com heb je een koppeling nodig tussen jouw website en het platform. Hiervoor raden we de Bol.com WooCommerce plugin van Woosa aan. Deze plugin zorgt ervoor dat je jouw producten gemakkelijk kan publiceren in je Bol.com account. Je kunt dus gemakkelijk alles regelen binnen jouw website. Dat scheelt tijd.

Enkele features van deze plugin:

  • Je kunt per product aangeven of deze op Bol.com gepubliceerd moet worden.
  • Meerdere producten selecteren en gemakkelijk allemaal publiceren op Bol.com
  • Prijzen aanpassen met een vast bedrag of percentage
  • Voorraad wordt automatisch gesynchroniseerd tussen jouw webshop en Bol.com

Ben je geïnteresseerd? Dan raden we je aan om gebruik te maken van de gratis proefperiode. Binnen deze periode kun je gemakkelijk testen of deze plugin is wat je zoekt m.b.t. de wisselwerking tussen WooCommerce en Bol.com. De koppeling met Bol.com kan je veel tijd (en dus ook geld) besparen.

Het bereik van Bol.com

Bol.com heeft maandelijks meer dan 10 miljoen unieke bezoekers uit Nederland en België. Het is daarom ook het grooste platform van Nederland voor het verkopen van producten. Dit bereik zal je met alleen jouw webshop niet snel evenaren. Bol.com geeft dus echt een boost aan jouw (online) zichtbaarheid.

De kosten van Bol.com

Er worden door Bol.com alleen kosten berekend wanneer er daadwerkelijk een verkoop heeft plaatsgevonden via het platform. Cost per Sale (CPS) dus. Dat is wel zo prettig, gezien je op deze manier alleen betaald wanneer je ook echt inkomsten hebt gegenereerd. Eventueel kun je, via de Bol.com WooCommerce plugin, de CPS doorberekenen aan de klant. Dit kun je doen in de instellingen van de plugin.

Conclusie

Wil je meer verkopen realiseren door middel van Bol.com, in combinatie met jouw WooCommerce webshop? Dan zit je met de Bol.com Woocommerce plugin goed. Je bespaard tijd en zorgt ervoor dat het productbeheer gemakkelijk via jouw webshop verloopt. Succes met de verkoop!

Heb je nog geen webshop?

Heb je momenteel nog geen webshop, maar wil je wel graag producten gaan verkopen? We helpen je graag met het ontwikkelen van een webshop die aan jouw eisen en wensen voldoet. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!