Professionele website laten maken
Webdesign icoon

Webdesign: professionele website laten maken.

Een website is tegenwoordig veel meer dan alleen een online visitekaartje. Een website moet geld opleveren. Een website hebben is geen doel, maar een krachtig middel om jouw doelen te bereiken. Met een goede en professionele website worden klanten binnengehaald.

Wat zijn je doelen?

We maken graag eerst kennis met je om jou, maar vooral ook jouw bedrijf, beter te leren kennen. In zo’n kennismakingsgesprek willen we alles weten van de diensten, oplossingen en/of producten die jouw bedrijf of organisatie aanbiedt.

Wat zijn de doelen die je wil bereiken met jouw (nieuwe) website? Het is belangrijk om vooraf een antwoord te hebben op deze vraag. We maken de website immers om website bezoekers deze doelen zo vaak mogelijk te laten voltooien. Een paar voorbeelden van website doelen kunnen zijn:

  • Contactformulier verzenden
  • Offerte opvragen
  • Meer telefonisch contact
  • Delen van informatie
  • Product aanschaffen (webshop)

Aan de hand van de gestelde doelen maken we ontwerpen die bezoekers zoveel mogelijk leiden naar de gewenste acties binnen de website. Je kunt duizenden bezoekers per maand krijgen, maar als ze de weg naar jouw doelen niet weten te vinden heb je daar niets aan.

Webdesign proces

Het webdesign proces

Bij de start van het webdesign proces beginnen we vaak met brainstormen. Wat zijn de doelen en op welke manier gaan we zorgen dat website bezoekers deze doelen voltooien. We kijken naar de huisstijl van je bedrijf, (indien aanwezig) de huidige website en we kijken ook naar branchegenoten om te bekijken of we daarop kunnen inspelen. We beginnen met een eerste paar schetsen. Vanuit daar gaan we de ontwerpen verder uitbouwen naar een visueel geheel.

Uiteraard wordt jij als klant meegenomen in het proces, en zul je bij elke stap betrokken worden. Zo creëren we samen een website die succesvol is en volledig aansluit bij jouw wensen.

WordPress logo

WordPress website. Zelf jouw website beheren.

Je hebt een website, maar er staat een typefout in. Of zijn je diensten, adres, telefoonnummer veranderd? Dan is het fijn dat je deze kleine wijzigingen zelf aan kunt passen. Dit wordt mogelijk door een Content Management Systeem (CMS).

Onze 'CMS of choice' is WordPress. Dit CMS is niet alleen het meest gebruikte CMS ter wereld, maar het is ook nog eens super gebruiksvriendelijk. Zonder kennis van websites, code of termen kun je gemakkelijk jouw pagina’s en berichten aanpassen, toevoegen en verwijderen.

Zonder een Content Management Systeem heb je kennis nodig van webtalen als HTML, CSS en PHP om wijzigingen te kunnen doorvoeren aan je website. Of je moet voor iedere aanpassing jouw webbouwer inschakelen (wat natuurlijk geld kost). Een CMS is daarom echt een uitkomst.

Delta IT beeldmerk

Ons webdesign portfolio

We ontwerpen en bouwen websites met passie. Dit doen we al jaren. Maar geloof ons niet op ons woord. Geloof ons op onze resultaten. Bekijk een greep uit ons webdesign portfolio hieronder of bekijk het gehele portfolio van Delta IT.

Kosten website laten maken

Wat zijn de kosten voor webdesign?

De kosten voor webdesign zijn erg afhankelijk van jouw wensen. Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een webshop? Wil je graag een nieuwe bedrijfswebsite laten maken die je zelf kunt beheren? Of heb je genoeg aan een simpele, statische website?

Op onze pagina Wat zijn de kosten van een website? leggen we de verschillende factoren uit en geven we een prijsindicatie. Weet je nog niet precies welk soort website je nodig hebt? We gaan graag een (gratis en vrijblijvend) gesprek met je aan! In het persoonlijk gesprek bespreken we je eisen en wensen, geven we onze expertise en bepalen we de doelen van de website. Op basis van deze informatie kunnen we een fixed-price offerte voor je maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Website hosting

Jouw (nieuwe) website heeft een plek op het internet nodig. Deze plek op het internet noemen we hosting. Je huurt als het ware een stukje ruimte op een server. Zo wordt het mogelijk voor anderen om jouw website te kunnen bereiken.

Voor onze klanten hebben we een eigen professioneel cluster aan servers ingericht. Deze servers zijn snel, krachtig en schaalbaar. Heb je een volle webshop of gewoon een simpele website? Wij zorgen dat jouw website altijd goed bereikbaar is, zodat je geen potentiële klanten misloopt!

Veiligheid

Voor alle websites op onze server zorgen we dat alles up-to-date blijft. Alleen dan kunnen we een optimale veilige hostingomgeving waarborgen. Er worden automatisch back-ups gemaakt. Gaat er onverhoopt iets mis, dan zetten we de laatst werkende back-up terug en zoeken dan voor je uit waar het mis is gegaan.

Website hoger laten scoren in Google

Website hoger in Google

Je hebt een website, maar bezoekers weten je website nog niet goed te vinden. We kunnen je hierbij helpen door middel van ons SEO abonnement. SEO staat voor Search Engine Optimization, of in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Zoals de naam al doet vermoeden gaan we jouw website maandelijks optimaliseren, zodat Google (en andere zoekmachines) steeds beter de weg naar jouw website weten te vinden. Wat we dan zoal doen? Je leest het hier: Hoger in Google

Een webdesign bureau in jouw regio

Jouw website is niet gebonden aan een fysieke locatie. Toch kan het voor jezelf een prettig gevoel geven om te werken met een webdesign bureau in jouw regio. Heb je een vraag of probleem? Dan kan het makkelijker zijn om even langs te komen. Laat het even weten via e-mail of telefoon en we plannen een afspraak in.

Persoonlijk contact is voor ons als Delta IT erg belangrijk. We willen onze klanten echt leren kennen. We houden van korte lijnen, een informele sfeer en lekkere koffie. Kom jij bij ons een kopje koffie drinken?

Vrijblijvende afspraak maken