Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Professionele website laten maken

Een website is tegenwoordig veel meer dan alleen een online visitekaartje. Een website moet geld opleveren. Een bedrijfswebsite niet als doel, maar als middel om uw doel te bereiken. Uw bedrijf laten groeien, meer klanten binden, een beter product aanbieden. Wat uw doel ook is, wij helpen u uw doelen te bereiken.

Uiteraard zorgen we ervoor dat uw website responsive opgebouwd is, zodat bezoekers van uw website vanaf welk apparaat dan ook de beste ervaring krijgen. We houden diverse statistieken bij, zodat we u elke maand een rapportage kunnen aanbieden met hoe goed uw website presteert en waar mogelijke kansen voor verbetering liggen.

We kunnen uw website voorzien van een Content Management Systeem, zodat u de inhoud op uw website kunt beheren en nieuwe inhoud kunt toevoegen waar en wanneer u maar wilt. U wilt een blog bijhouden? Uw (potentiƫle) klanten nieuwsbrieven sturen? Een webshop beginnen? Ook dat is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, dan laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Kosten

Uw website is maatwerk! Geen standaard template dat ook door honderden andere websites gebruikt wordt, maar een eigentijds ontwerp dat past bij u en uw bedrijf. Zo kunnen uw bezoekers op een toegankelijke manier kennis maken met uw bedrijf. Omdat we maatwerk leveren lopen de prijzen voor het ontwikkelen van een website sterk uiteen, we zouden graag met u kennismaken om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen brengen we dan een vrijblijvende offerte uit. We werken met een fixed price, waardoor u na het opleveren van uw website niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Termijn

Hoelang het ontwikkelen van een website duurt is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke eisen en wensen. Doorgaans hanteren we een termijn van een maand wanneer het ontwerp, alle foto’s en teksten voorhanden zijn, en een termijn van twee maanden wanneer deze nog niet voorhanden zijn. Uiteraard kunnen we u bij onze offerte een definitieve termijn en deadline aanbieden.

Vragen

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.