Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Online adverteren in Google Ads

Wil je snel met je website op de eerste plek staan in Google? Kies dan voor online adverteren in Google Ads. Je betaald dan per klik op zoekwoorden die relevant zijn aan jouw onderneming. Je advertenties worden boven de normale resultaten, die worden getoond met zoekmachine optimalisatie, weergegeven.

Wat is Google Ads?

Google Ads in het advertentieplatform van Google. Je kunt hier gebruik van maken door je website aan te melden en advertenties aan te maken. Adverteren doe je op zoekwoorden. Wanneer iemand op het woord “webdesign” zoekt en dit zoekwoord staat actief in je campagne, komt jouw advertentie bovenaan de zoekresultaten in Google. De kans dat iemand op de link naar je website klikt wordt dus ineens veel groter. Daarom betaal je ook per klik aan Google.

Waarom adverteren in Google Ads?

Iedere minuut verwerkt Google meer dan 3,8 miljoen zoekopdrachten. Men kan niet meer zonder zoekmachines. Voor het grootste deel van onze vragen zoeken we bij Google het antwoord. Hier kun je dus slim gebruik van maken.

Door te adverteren in Google Ads kun je veel mensen heel gericht bereiken. Een bijkomend voordeel is dat je de resultaten van je Ads campagnes gemakkelijk kunt meten. Ook de kosten kun je zelf bepalen, zodat je nooit mee uitgeeft aan advertenties dan je budget toelaat.

Hulp bij Google Ads adverteren

Het creëren van campagnes, uitvoeren van een keyword onderzoek en het bepalen van de juiste strategie is niet voor iedereen weggelegd. Zonder ervaring kan het adverteren in Google behoorlijk wat tijd kosten. Daarom willen wij je hier graag bij helpen. We hebben de benodigde kennis in huis om je campagnes zo efficient mogelijk in te richten, zodat je zo min mogelijk betaald voor het beste resultaat.

Geïnteresseerd in het uitbesteden van Google Ads door Delta IT? Neem vrijblijvend contact met ons op.