Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

SEO – Hoger scoren in Google!

Heb je al een website, maar staat je website nog niet hoog genoeg in Google? Of wil je meer bezoekers trekken naar jouw website, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Delta IT kan hierin voorzien door de website te optimaliseren voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google, Bing en Yahoo. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization, of SEO verkort, genoemd. We bieden tevens passend advies voor het vergroten van het aantal bezoekers op jouw website door bijvoorbeeld je website interactiever te maken of het op de juiste manier inzetten van social media.

Wij bieden SEO aan in een abonnementsvorm. Dit is in de loop van de tijd de beste werkwijze gebleken om de website up-to-date te houden zodat deze hoog blijft scoren in Google. We kunnen constant bijsturen op wijzigingen in zowel de algoritmes van zoekmachines als ook in wijzigingen binnen de website zelf.

De kosten

De optimalisatie van je website voor zoekmachines is maatwerk. De prijs is daarom sterk afhankelijk van je wensen en de grootte van de website. Graag bespreken we in een gesprek jouw wensen, waarna we een nauwkeurige inschatting van de kosten kunnen maken.

Benieuwd naar wat er mogelijk is of heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op.