Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

SEO – Hoger scoren in Google!

Heeft u al een website, maar staat uw website nog niet hoog genoeg in Google? Of wilt u meer bezoekers trekken naar uw website, maar weet u niet hoe u dat moet aanpakken? Delta IT kan hierin voorzien door de website te optimaliseren voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Yahoo. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization, of SEO verkort, genoemd. We bieden tevens passend advies voor het vergroten van het aantal bezoekers op uw website door bijvoorbeeld uw website interactiever te maken of het op de juiste manier inzetten van social media.

Wij bieden SEO aan in een abonnementsvorm. Dit is in de loop van de tijd de beste werkwijze gebleken om de website up-to-date te houden zodat deze hoog blijft scoren in Google. We kunnen constant bijsturen op wijzigingen in zowel de algoritmes van zoekmachines als ook in wijzigingen binnen de website zelf.

De kosten

De optimalisatie van uw website voor zoekmachines is maatwerk. De prijs is daarom sterk afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw website. Graag bespreken we in een gesprek uw wensen, waarna we u van een nauwkeurige inschatting van de kosten kunnen voorzien.

Benieuwd naar wat er voor u mogelijk is of heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op.