Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

SEO – Hoger scoren in Google!

Heb je al een website, maar staat je website nog niet hoog genoeg in Google? Of wil je meer bezoekers trekken naar jouw website, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Delta IT kan hierin voorzien door de website te optimaliseren voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google, Bing en Yahoo. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization, of SEO verkort, genoemd. We bieden tevens passend advies voor het vergroten van het aantal bezoekers op jouw website door bijvoorbeeld je website interactiever te maken of het op de juiste manier inzetten van social media.

Wij bieden SEO aan in een abonnementsvorm. Dit is in de loop van de tijd de beste werkwijze gebleken om de website up-to-date te houden zodat deze hoog blijft scoren in Google. We kunnen constant bijsturen op wijzigingen in zowel de algoritmes van zoekmachines als ook in wijzigingen binnen de website zelf.

Hoger in Google door SEO optimalisatie

Je potentiële klanten gebruiken Google om producten of diensten te zoeken, zoals mensen ons vinden op ‘webdesign Oirschot‘, ‘Google Ads Oirschot‘ en ‘SEO Oirschot’. Als er naar jouw product of dienst via Google wordt gezocht dan is het voor jou interessant om daarop hoger in Google te scoren. Door trefwoordanalyse kunnen we uitzoeken welke trefwoorden jouw potentiële klanten gebruiken om je bedrijf te vinden. Hierbij wordt gelet op het volume van de trefwoorden en de hoeveelheid concurrentie op deze trefwoorden.

SEO specialist

SEO optimalisatie is een gespecialiseerde activiteit waarbij de juiste feeling, kennis en ervaring nodig is. We zijn bij Delta IT al jaren actief in zoekmachine optimalisatie en voeren dagelijks SEO werkzaamheden uit voor onze klanten die hoger in de ranking van Google willen komen.

Tegenwoordig zijn er zoveel website in de wereld dat het steeds moeilijker wordt om gezien te worden. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Het simpelweg hebben van een website is allang niet voldoende meer. Dat is dan ook de reden dat we ons zijn gaan specialiseren in zoekmachine optimalisatie. We willen onze klanten graag helpen om (weer) online zichtbaar te worden. Door middel van een trefwoordanalyse, goede content, correcte website opbouw en linkbuilding probeert Delta IT continu de hoogste positie in Google te bereiken. Hiermee zal je relevante bezoekers en (potentiële) klanten naar je website toe trekken.

Hoe werkt SEO?

Kwalitatieve SEO bestaat uit veel belangrijke onderdelen.

 • Doelgroeponderzoek
  Voordat we beginnen met SEO en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken moeten we een duidelijk beeld hebben van welke doelgroep moet worden bereikt.
 • Trefwoordanalyse
  Eén van de belangrijkste onderdelen is het kiezen van relevante trefwoorden voor je website, zodat de meest relevante bezoekers naar je website komen.
 • Conceptfase SEO optimalisatie
  Bekijken op wat voor manier aandacht en extra bezoekers kunnen worden aangetrokken op het internet en via zoekmachines, met de gekozen trefwoorden.
 • Website optimaliseren
  In deze fase wordt de website technisch geoptimaliseerd voor Google, hierbij wordt aandacht besteed aan de structuur, inhoud, indeling en opmaak.
 • Content optimaliseren
  Met behulp van een tekstschrijver worden de teksten op de website geoptimaliseerd zodat deze zowel aantrekkelijk zijn voor Google als voor de bezoekers. Ook wordt content zoals foto’s en video’s geoptimaliseerd.
 • Links bouwen en website promotie
  Om ervoor te zorgen dat de zoekmachines je website goed waarderen wordt een link naar je website op relevante websites aangemeld. Hierdoor zal je website extra waardering krijgen van Google en tevens meer bezoekers trekken.
 • Social media marketing
  Als je website goed presteert op social media dan is dat voor Google een teken dat je een goede website hebt. Hierdoor kom je hoger in Google. Wij zorgen voor goede social media marketing.
 • Meten & verbeteren
  Maandelijks zal Delta IT analyses uitvoeren op de positie in de zoekmachines, statistieken en conversies van je website. Waar nodig zal er actie worden ondernomen om de resultaten te verbeteren.

De kosten van zoekmachine optimalisatie

De kosten voor een SEO abonnement is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de grootte van een website (het aantal pagina’s), de techniek achter de website en de gestelde doelen.

De optimalisatie van je website voor zoekmachines is maatwerk. Graag bespreken we samen jouw wensen, waarna we een nauwkeurige inschatting van de kosten kunnen maken.

Benieuwd naar wat er mogelijk is of heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op.