Uw partner in succesvolle online oplossingen

Delta IT – passie voor het internet

Bij Delta IT hebben we een passie voor het internet. We houden ervan om mooie dingen te maken. We denken graag met je mee zodat we een oplossing realiseren die naast mooi ook resultaatgericht is. De lijntjes zijn kort: zo krijg je altijd Gijs, Geert of Bart (maar meestal Gijs) aan de lijn. Heb je een vraag? Wil je sparren over een nieuw idee, of heb je gewoon wat advies nodig? Bel gerust 0499 790 422 of stuur een mailtje.

Gijs Vogels

Gijs Vogels

Toen ik in 2012 begon had ik hetzelfde doel voor ogen als heden: de klant écht helpen, het teweegbrengen van een positieve verandering (de Griekse hoofdletter delta). Verder gaan dan alleen datgene dat de klant vraagt. Dit doen we door met de klant mee te denken, ons werk altijd goed en nauwkeurig uit te voeren, en altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo zorgen we ervoor dat ieder project een succes wordt.

Naast mijn rol als eindverantwoordelijke houdt ik me dagelijks bezig met de ontwikkeling van webapplicaties.

Webapplicaties
Geert Molenaar

Geert Molenaar

Mijn naam is Geert Molenaar, en ik ben sinds januari 2019 werkzaam bij Delta IT als webdesigner, front-end developer en SEO expert. Online waarde creëren is wat ik graag doe en waar ik me dagelijks mee bezig houd. Een website hoeft niet alleen een online visitekaartje te zijn… het kan zoveel meer zijn. Samen met de klant kunnen we online mooie resultaten boeken!

De combinatie van het ontwerpen, realiseren en blijven optimaliseren van websites is voor mij ideaal. Vanuit niets iets moois én waardevols maken. De ideale website groeit mee met jouw bedrijf. Het is geen statisch geheel, maar het blijft continu veranderen. Door onder andere (technische) optimalisaties, het inzetten op relevante content en het verzamelen van bezoekersdata zorgen we dat jouw website kan concurreren.

Webdesign SEO
Bart van Tuijn

Bart van Tuijn

Hoi! Ik ben Bart van Tuijn en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Delta IT als Content- & Internetmarketeer. Internet biedt erg veel kansen als het gaat om het vergroten van je bereik. Ik besteed het grootste gedeelte van mijn tijd aan het opzetten en optimaliseren van advertentiecampagnes in Google Ads. Met Google Ads kun je met advertenties en zoekwoorden nieuwe potentiële klanten bereiken.

Het leukste aan mijn vak is dat elke campagne uniek is en je altijd werkt met verschillende doelgroepen. Het uitstippelen van de ideale strategie zodat de advertenties zo effectief mogelijk zijn met zo laag mogelijke kosten.

SEA Webapplicaties

Historie

Delta IT is opgericht in 2012 door Gijs Vogels. Zijn interesse voor computers en het internet is al op jonge leeftijd ontstaan. Er werd gewerkt in de slaapkamer en de eerste klanten werden aan de keukentafel ontvangen. Eind 2014 werd er na een verbouwing een kantoorruimte aan huis gerealiseerd, waar werd gewerkt en de klanten konden worden ontvangen.

Impressie Kantoor aan huis Delta IT

Op 1 januari 2019 werd Farla Webmedia overgenomen door Delta IT. Webdesigner en SEO-specialist Geert bleef werkzaam, en Bart is het team komen versterken met zijn expertise op het gebied van SEA. Het kantoor aan huis werd ingeruild voor een mooie locatie in Winkelcentrum De Poort.

Impressie Kantoor Delta IT De Loop 38C