Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Uw e-mail altijd goed geregeld

E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Wereldwijd worden er iedere dag maarliefst 205 miljard (!) e-mails verstuurd. De gemiddelde e-mailgebruiker ontvangt zo’n 121 e-mails per dag. Het is dus zaak om op te vallen tussen de hoop. Hoe kan dit nu beter dan met een e-mailbox op uw eigen domeinnaam. Zeg nu zelf: info@uwbedrijf.nl oogt een stuk professioneler dan uwbedrijf101@gmail.com.

Voor professionele mailboxen maken wij gebruik van Microsoft 365. Met een Microsoft mailbox beschik je direct over een betrouwbare mailbox, inclusief geavanceerd spamfilter. U kunt zelf bepalen welke naam voor het @-symbool mag komen te staan. Ook bent u ervan verzekerd dat niemand anders een e-mailbox of website op de door u gekozen domeinnaam kan vastleggen. Tot wederopzegging bepaald u hoe het domein ingericht wordt.

Wanneer gewenst komen we langs om de e-mailbox(en) op uw verschillende apparaten te installeren, hierdoor bent u ook vanaf uw tablet of smartphone altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw bedrijf. Alle e-mails worden naadloos gesynchroniseerd tussen deze apparaten, waardoor die ene reply die u vanmiddag verstuurde vanaf uw smartphone ook direct op uw desktop zichtbaar is. U bent altijd en overal op de hoogte met een professionele mailbox van Microsoft.

Uw bedrijf verdiend ook een professionele e-mailbox. Neem direct contact op om uw domeinnaam vast te leggen of bel ons op (0499) 790 422.