Professionele webshop laten maken
Webshop icoon

Professionele webshop laten maken door Delta IT

Verkoop jij producten, maar nog niet online? Of wil je juist gaan starten met het verkopen van producten? Wat jouw situatie ook is, een webshop is een krachtig online verkoopkanaal. Bijna niet meer te missen in de huidige samenleving, die zich voor een groot deel online afspeelt. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een professionele webshop.

Heb je al een webshop, maar kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook dan zit je bij ons goed. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw webshop weer helemaal bij de tijd is én zijn geld dubbel en dwars terug gaat verdienen. Want daar doe je het immers voor.

Waarom een professionele webshop laten maken?

Zie een webshop als een Sales medewerker die 24/7 voor je werkt om klanten binnen te halen. Hij slaapt niet, neemt geen pauzes en ontmoet meer mensen dan wie dan ook. Zo’n medewerker klinkt als een droom, nietwaar?

Met een webshop ben je niet alleen online zichtbaar, maar ook super flexibel. Men kan shoppen wanneer hen dat uitkomt. Steeds meer mensen zien deze voordelen in. Niet gek dus dat er in het eerste kwartaal van 2021 al zo’n 62.000 webshops bestonden. En dan hebben we het alleen nog maar over Nederland.

Ook voor jou als (potentiële) webshop eigenaar zijn er vele voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen winkelpand nodig, kun je gemakkelijk ’s nachts nog verkopen binnenhalen terwijl je ligt te slapen en ben je gemiddeld genomen veel minder tijd kwijt aan het bedienen van klanten.

WooCommerce logo

Een gemakkelijk te beheren webshop

Het beheren van jouw webshop moet snel en gemakkelijk zijn. Je wil niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan het toevoegen en bewerken van producten of voorraden. En je wil hiervoor al helemaal geen developer nodig hebben. Daarom is het een must dat je jouw website zelf kunt beheren.

Wanneer je door ons een professionele webshop wil laten maken zorgen we er altijd voor dat het beheer gebruiksvriendelijk in elkaar zit. We maken onze webshops met WordPress en WooCommerce. Of je kunt kiezen voor een maatwerk webshop. Beide opties leveren je uiteindelijk een beheersysteem op die voor iedereen te begrijpen is. Weet je nog niet zo goed of je een WooCommerce webshop of een maatwerk webshop nodig hebt? Op basis van jou eisen en wensen komen we daar samen achter!

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce is dé e-commerce plugin van het WordPress CMS. Begonnen in 2008 en ondertussen uitgegroeid tot het meest gebruikte e-commerce systeem ter wereld. Ook WordPress, het achterliggende Content Management Systeem, is het meest gebruikte CMS ter wereld. Een krachtige combinatie voor jouw webshop dus.

Met behulp van WooCommerce zorgen we dat jij alles in jouw webshop gemakkelijk en snel zelf kunt regelen. Producten toevoegen, voorraden beheren en categorieën aanpassen was nog nooit zo makkelijk.

We bouwen onze WooCommerce shops altijd op een zoekmachine-vriendelijke manier. Zo weet Google (en andere zoekmachines) jouw webshop straks ook goed te vinden. We werken doorgaans met eigen ontwikkelde thema’s. Dat wil zeggen… we kopen géén dertien-in-een-dozijn thema’s in, maar we bouwen alles zelf. Daarmee blijven we flexibel, kunnen we al jouw wensen realiseren en heb je altijd een unieke webshop die aansluit bij jouw bedrijf.

Neem ook eens een kijkje in ons portfolio.

Delta IT beeldmerk

Maatwerk webshop

Ga je liever voor een complete maatwerk webshop? Ook dat kunnen we voor je realiseren!

Een van de voordelen van een volledige maatwerk webshop is dat we alles zelf in de hand hebben (en houden). We zitten niet ‘vast’ aan code die door anderen is geschreven en we kunnen (bijna) alle koppelingen met externe systemen voor je realiseren. Heb je dus hele specifieke wensen, bijvoorbeeld een koppeling met een onbekend kassa- of boekhoudsysteem. Dan is het mogelijk dat dit met een WooCommerce webshop veel tijd gaat kosten. Wellicht kun je dan beter kiezen voor een maatwerk webshop.

Of je nu voor een WooCommerce webshop gaat, of voor een maatwerk webshop… aan de voorkant zie je geen verschil. Bezoekers kunnen in beide gevallen de webshop op dezelfde manier gebruiken, producten bestellen en afrekenen via bijv. iDeal. Het verschil zit in het beheer, maar vooral in de code. Voor webshop bezoekers niet te zien dus.

Twijfel je nog over een WooCommerce webshop of een maatwerk webshop? Neem dan contact met ons op.

Delta IT beeldmerk

Koppeling met bekende betaalsystemen

We kunnen koppelingen met verschillende betaalsystemen aan jouw webshop toevoegen. Zo maken we in de meeste gevallen gebruik van betaalprovider Mollie. Via Mollie kun je gemakkelijk verschillende betaalmethodes toevoegen aan jouw webshop. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, Creditcard, SEPA, PayPal en Klarna. Zo is jouw webshop helemaal klaar om betalingen te ontvangen en verwerken. Wil je graag gebruik maken van een andere betaalmethode? Laat het ons dan weten. Er is veel mogelijk!

Wat kost een webshop laten maken?

De kosten van het laten maken van een webshop hangen erg af van de eisen en wensen. Ook hangt het af van welk beheersysteem er gebruikt wordt. Een WooCommerce webshop is doorgaans wat goedkoper dan een complete maatwerk webshop. Verder kunnen specifieke externe koppelingen de kosten ook opdrijven. Hoe meer werk de ontwikkeling, hoe hoger de prijs natuurlijk.

We willen je graag een vrijblijvende indicatie van de kosten geven. Met behulp van onderstaande vragen kunnen we een beter beeld krijgen naar de specificaties van jouw nieuwe webshop:

  • Heb je op dit moment al een webshop?
  • Moeten er (veel) producten en content overgezet worden?
  • Wil je externe tools laten koppelen aan jouw nieuwe webshop?
  • Welke wensen heb je m.b.t. het webshop ontwerp?
  • Welke functionaliteiten heeft de webshop nodig (zoekfunctie, formulieren, externe reviews, etc.)?
  • Heb je nog andere specifieke eisen of wensen?

Overweeg je om een professionele webshop te laten maken? Dan komen we graag met je in contact. We laten onze ervaring graag spreken en helpen je om weloverwogen keuzes te maken. Vertel ons jouw eisen en wensen. We maken dan graag een vrijblijvend en transparant voorstel.

Vertel ons jouw wensen

Delta IT beeldmerk

We laten ons werk spreken

Webshops bouwen doen we met plezier en kennis. Een aantal van onze webshop projecten hebben we uitgelicht in ons portfolio. Zo krijg je alvast een beeld van de mogelijkheden van jouw nieuwe webshop. Andere ideeën? Leuk! Leg ze aan ons voor, dan maken we er iets moois van!

Delta IT beeldmerk

Mijn webshop is live, wat nu?

Jouw nieuwe webshop is zojuist live gegaan. Maar wat nu? Het is belangrijk je te realiseren dat je vaak niet binnen één dag honderden verkopen genereert. Je zal ervoor moeten zorgen dat potentiële klanten jouw webshop gevonden krijgen. Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen.

Zo kun je bijvoorbeeld adverteren op Google. Je betaald dan een bepaald bedrag aan Google wanneer men op jouw advertentie klikt. Op deze manier sta je direct bovenaan in Google. Wanneer je jouw advertenties blijft optimaliseren zal je zien dat je met steeds minder kosten, meer winst kunt behalen. We helpen je hier graag mee op weg.

Een andere optie is het focussen op organische bezoekers. Dit doe je, onder andere, door het optimaliseren van jouw content. Kijk eens kritisch naar de pagina’s binnen jouw webshop. Bevatten deze pagina’s voldoende woorden om het onderwerp duidelijk te maken? Links naar jouw website zijn ook een belangrijke ranking factor. Met linkbuilding kunnen we ervoor zorgen dat jouw pagina’s steeds meer reputatie opbouwen.

Social media kan ook helpen om klanten aan te trekken. Ben je al actief op social media of kun je hier nog stappen in zetten? En focus je wel op de juiste kanalen? Wanneer je actief post op Facebook, terwijl al jouw potentiële klanten zich op Instagram bevinden, kun je wellicht beter van strategie veranderen.