Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Bereik meer met een online webshop van Delta IT

Wilt u uw producten aanbieden aan een breder publiek? Of meer diversiteit creƫren in uw aanbod, zonder dat u daarvoor meer fysieke winkelruimte nodig heeft? Met een online webshop van Delta IT bereikt u een enorme groep potentiƫle klanten, die meteen vanaf hun luie stoel uw producten kunnen bestellen. De betaling kan direct voldaan worden middels iDEAL, Creditcard, Paypal en andere betaalmethoden. Dit geld wordt dagelijks doorgestort naar uw rekening.

Wij bouwen uw webshop in combinatie met WordPress en Woocommerce, waardoor we niet telkens het wiel opnieuw uit hoeven te vinden. Hierdoor kunnen we u een webshop aanbieden voor een scherp tarief. Het beheer van de webshop is zeer uitgebreid. Instellen van verschillende verzendkosten, verschillende variaties per product, bijhouden van uw voorraad, instellen van cross-sells. Het is allemaal mogelijk met een webshop van Delta IT.

Kosten en termijn

De kosten voor een webshop lopen erg uiteen. Deze zijn vooral afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Na het ontwikkelen voorzien wij in de nazorg van uw webshop, zodat deze altijd up-to-date blijft. Dat uw webshop mobielvriendelijke (responsive) is en dat de beveiliging in orde is, vinden wij vanzelfsprekend. Het ontwikkelen van een webshop duurt doorgaans een tot enkele maanden.

Enthousiast geworden? We laten u graag een demo zien en kunnen u daarnaast voorzien van een offerte toegespitst op uw eisen en wensen. Neem direct contact met ons op.