Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

september 2021

Categorie

Webdesign, Webshop

Bekijk project

Maatwerk WooCommerce webshop voor Bij Juud

Bij Juud is een boetiek in het Brabantse Oirschot, Schijndel & Vught waar je terecht kunt voor mooie en betaalbare damesmode voor de modebewuste vrouw, maar ook gewoon voor een gezellig praatje of een kopje koffie. Waar je altijd hartelijk ontvangen wordt, waar niets moet, maar wel mag! Waar het positief is. Waar oprechte aandacht, eerlijk advies, service en kwaliteit nog belangrijk zijn. Kortom: een gezellige winkel waar je makkelijk even naar binnen stapt om even die heerlijke sfeer te proeven.

Voor Bij Juud hebben we de nieuwe webshop mogen ontwikkelen. Compleet met maatwerk thema en inclusief het gebruiksvriendelijke WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Het ontwerp oogt strak en modern. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe outfit deze gemakkelijk vinden. De webshop is gekoppeld aan het kassasysteem EasyPOS, waardoor nieuwe producten automatisch worden aangemaakt in de webshop, wijzigingen in voorraad direct verwerkt worden en bijvoorbeeld zichtbaar is in welke filialen bepaalde artikelen nog aanwezig zijn. Ook is er een koppeling met Fashion Cloud gerealiseerd, zodat extra productinformatie zoals materiaalsoort en wasvoorschriften automatisch bij de leverancier wordt opgehaald en kan worden getoond in de webshop.

Wil jij ook zo’n maatwerk WooCommerce webshop voor jouw bedrijf of onderneming? Neem dan gerust eens contact met ons op. We bespreken graag samen jouw wensen en eisen. Zo zorgen we samen voor het beste online resultaat. We horen graag van je.