Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Online diensten van Delta IT

Bij Delta IT hebben we een passie voor ‘online’. We houden ervan bedrijven te helpen met online vraagstukken en gaan geen uitdaging uit de weg. Op zoek naar een partner die helpt de positie van je bedrijf online te verbeteren? Zoek dan vooral niet verder en neem contact met ons op!

Geen uitdaging is ons te groot

Sinds de oprichting in 2012 hebben we een groot aantal projecten met succes afgerond. Van moderne responsive bedrijfswebsites voor bedrijven in het MKB tot personeelssystemen en van roostersystemen tot een complete orderapplicatie met iDEAL betalingsysteem en app voor de koeriers. Doordat we maatwerk leveren sluit onze oplossing naadloos aan bij jouw wensen. Geen uitdaging is Delta IT te groot!

Onze werkwijze

Wij houden van duidelijke en persoonlijke communicatie. We willen jouw en je bedrijf in een kennismakingsgesprek graag beter leren kennen, zodat we een oplossing kunnen ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw wensen. We adviseren graag welke toepassingen het best voor je kunnen werken. Wanneer we gespecialiseerde partners inhuren doen wij alle interne communicatie, en blijven we het vaste aanspreekpunt. We werken met vaste prijzen, zodat je vooraf weet op welke kosten je kan rekenen. We maken altijd een vrijblijvende offerte met doorlooptijd. Zo zit je dus nergens aan vast voordat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Een overzicht van onze diensten