Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

App ontwikkeling voor alle platformen

Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen een smartphone of tablet. Daarom is de term ‘app’ ook bij bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse cultuur. Gemiddeld kijken we 46 maal per dag op onze smartphone, 46 potentiële keren dat een persoon die uw app geïnstalleerd heeft langs uw app scrollt en uw merk ziet.

Een app kan ingezet worden voor een breed spectrum aan mogelijkheden. Enkele voorbeelden zijn om uw producten aan een breder marktsegment aan te bieden, om uw klanten extra service te bieden maar ook om uw personeel beter te voorzien van actuele informatie. We denken graag met u mee om de app op een goede manier op te zetten, om er zo veel mogelijk voordeel uit te halen voor u, uw werknemers en uw (potentiële) klanten.

Wij ontwikkelen uw app voor meerdere platformen (iOS, Android, Windows Phone), zodat nagenoeg elke smartphone gebruiker uw app kan downloaden. Ook voorzien we in de nazorg van uw app, zodat wanneer er een software-update is voor bijvoorbeeld de iPhone, uw app blijft functioneren als vanouds.

De voordelen van een app

  • Bereik uw (potentiële) klanten op een moderne en interactieve manier.
  • De app is geïnstalleerd op het apparaat, waardoor er informatie getoond kan worden zonder dat er een internetverbinding vereist is.
  • Voorzie uw personeel van actuele informatie, die op elk gewenst moment voorhanden is.

Termijn en kosten

Het termijn voor het ontwikkelen van een app is uiteraard afhankelijk van uw wensen, doorgaans kunt u uitgaan van 1-2 maanden. Wanneer u contact met ons opneemt om uw wensen toe te lichten kunnen we u voorzien van een nauwkeurig tijdpad en een offerte voor het kostenplaatje zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

We onderzoeken graag wat de mogelijkheden en kansen van een app voor uw bedrijf zijn. Neem contact met ons op of bel naar 0499 790 422 om een afspraak met ons te maken.