Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

oktober 2020

Categorie

Webdesign, Webshop

Bekijk project

Webshop op basis van WooCommerce voor Van Tafel

Alle tafels van Van Tafel worden met liefde en passie met de hand gemaakt in Oirschot. Naast de ruime collectie tafels behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Houten tafels zijn een natuurproduct waardoor iedere tafel uniek is. Binnen de webshop wordt een compleet en mooi aanbod aan handgemaakte tafels aangeboden. Bovendien zijn de tafels direct online volledig naar wens te personaliseren. Zo kunnen de lengte en breedte, bladdikte, blad afwerking etc. direct worden gekozen. Hierna kan de tafel direct worden besteld om afgeleverd te worden. Uiteraard is eerst een kijkje nemen in de toonkamer ook een optie!

Naast tafels kun je in de webshop ook terecht voor stoelen, kasten en verlichting.

WooCommerce Webshop

Voor Van Tafel hebben we een webshop opgeleverd op basis van een maatwerk WordPress thema in combinatie met WooCommerce. Hierdoor is de webshop eenvoudig te beheren en kan er met een paar klikken op de knop een nieuwe categorie of product toegevoegd worden. Alle variaties van een product zijn in WordPress te beheren, zodat de bezoeker direct de prijs van zijn gekozen tafel te zien krijgt. Er is een koppeling met betaalprovider Mollie voorzien zodat er direct kan worden afgerekend in de shop.

Ook eens sparren over het beginnen van een webshop? Neem gerust contact op en we denken graag met je mee over de mogelijkheden!