Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Webapplicatie – Betere controle voor uw bedrijfsprocessen

U wilt uw bedrijfsprocessen beter onder controle hebben, maar u weet niet waar te beginnen. U wilt meer grip op de (vakinhoudelijke) communicatie tussen u en uw werknemers en tussen uw werknemers onderling. U wilt aan uw klanten laten zien dat uw onderneming op de toekomst gericht is. U wilt de foutgevoeligheid in uw bedrijfsprocessen tot een minimum terugbrengen.

Wat mogen wij voor u bouwen?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webapplicaties. Uw eisen en wensen staan centraal in het project. Wij maken de vertaalslag van uw bedrijfsprocessen naar een moderne en gebruiksvriendelijke webapplicatie die altijd en vanaf ieder platform toegankelijk is. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Webapplicatie sfeerimpressie


Personeelsadministratiesysteem voor ATM Oirschot

Wij bouwen onze webapplicaties met de nieuwste technieken, waardoor we de kosten voor nazorg laag kunnen houden. Ook zorgen we voor een modulaire opbouw van de webapplicatie, hierdoor kunnen na afronding van het project nieuwe modules snel en zonder veel extra kosten toegevoegd worden.

De webapplicatie is afgestemd op de eindgebruiker, waardoor de gebruikers in een mum van tijd vertrouwd raken met de webapplicatie. Hiermee bereiken we dat de overgangsfase van de huidige werkwijze naar die van de webapplicatie zo min mogelijk tijd in beslag zal nemen voor u en uw werknemers.

Of het nu gaat om een webwinkel, personeelsadministratie, orderapplicatie, klantenportaal, roostersysteem, CRM, ERP, . . . Wij kunnen het voor u bouwen.

De voordelen op een rij

  • Een webapplicatie zorgt ervoor dat taken die anders keer op keer opnieuw handmatig uitgevoerd dienen te worden nu geautomatiseerd verlopen.
  • U wilt meer bezig zijn met uw vak in plaats van alle zaken daaromheen. Een webapplicatie kan deze zaken voor u overnemen, waardoor u meer bezig kunt zijn met uw core business.
  • De foutgevoeligheid in uw bedrijfsprocessen wordt tot een minimum teruggeschroefd.
  • U wilt uw personeelskosten in de hand houden terwijl steeds meer taken dagelijks uitgevoerd dienen te worden om uw bedrijf goed te laten functioneren.

Termijn

Uiteraard is de duur van de ontwikkeling van een webapplicatie heel erg afhankelijk van uw eisen en wensen en van de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Wanneer na het kennismakingsgesprek uw eisen en wensen duidelijk zijn kunnen we u een vrijblijvende offerte met een tijdpad aanbieden.

Hosting

Voor een goede werking van de webapplicatie moet deze opgeslagen (gehost) worden op een server. De tarieven voor webhosting kunt u vinden op onze hostingpagina.

Kosten

Afhankelijk van uw wensen kan er op voorhand een fixed price voorgesteld worden, waardoor u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wanneer uw idee echter nog niet zijn uiteindelijke vorm aangenomen heeft is werken met een uurtarief ook mogelijk.

Nazorg

Na de ontwikkelingsfase zorgen we ervoor dat de webapplicatie up-to-date blijft, door waar nodig beveiligingsupdates en bugfixes uit te rollen. De kosten voor nazorg zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de webapplicatie. Uiteraard worden deze kosten ook opgenomen in de vrijblijvende offerte.

Is uw interesse gewekt?

We maken graag kennis met u en uw bedrijf. We willen u graag de mogelijkheden voor uw bedrijf laten zien. Vraag meteen een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons op 0499 790 422.