Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

november 2021

Categorie

Webapplicatie

Bekijk project

Webapplicatie voor 2e Nummer

Wil jij meer regie over jouw berichten? In slechts zes stappen kan jij jouw privé en zakelijke WhatsApp berichten van elkaar scheiden. Met tweede nummer kan je twee nummers op jouw smartphone installeren zonder een extra simkaart. Dus ook als jouw telefoon geen dual sim heeft kan je toch scheiding aanbrengen in jouw privé en zakelijke WhatsApp gesprekken. Het tweede nummer is naast WhatsApp ook voor Signal te gebruiken.

Software op maat

Voor 2e Nummer hebben we een maatwerk applicatie en website ontwikkeld. De applicatie voorziet in het onboarding proces: de klant registreert zich via de website, rekent direct af  en volgt de stappen om het (tweede) nummer op het toestel te installeren in WhatsApp Business of Signal. Via de applicatie kan de klant ook direct het abonnement inzien en wijzigen, facturen downloaden, of contactgegevens wijzigen. Gedurende de abonnementstermijn kan het nummer ook ten alle tijde (opnieuw) geactiveerd worden. Erg handig als je een nieuw toestel koopt!

Na het afsluiten van het abonnement wordt het abonnementsbedrag periodiek (per maand of per jaar) in rekening gebracht. Via een automatische incasso wordt het automatisch van de rekening afgeschreven. Hiervoor hebben we een koppeling met Mollie ontwikkeld. We hebben tevens een koppeling naar Reeleezee ontwikkeld, zodat er automatisch na iedere betaling (of verlenging) een factuur wordt aangemaakt.

De klant kan het tweede nummer ook gemakkelijk opzeggen in de applicatie. Het nummer zal na afloop van de lopende abonnementstermijn automatisch in een afkoelperiode terecht komen. Hierna is het nummer opnieuw beschikbaar om te worden uitgegeven.

In de applicatie is voor 2e Nummer ook een module voorzien voor het beheren van de website. Pagina’s kunnen eenvoudig worden toegevoegd of gewijzigd.