Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

augustus 2020

Categorie

Grafisch ontwerp, Webdesign

Bekijk project

Een nieuwe maatwerk website voor BOVOMED

André Vogel is hét gezicht achter BOVOMED. Als militair en veteraan ademt hij een en al Defensie. De passie voor militaire tradities en de opmaak van onderscheidingen en medailles is van zijn gezicht af te lezen. BOVOMED is gespecialiseerd in het opmaken van onderscheidingen voor militairen en andere overheidsinstellingen. Voor BOVOMED hebben we verschillende werkzaamheden uitgevoerd.

Maatwerk Webdesign

Van BOVOMED kregen we de opdracht een nieuwe website te bouwen. De huisstijl kreeg een opfrisbeurt. We hebben hierna een ontwerp gemaakt voor de nieuwe website op basis van deze (vernieuwde) huisstijl. We hebben aan de hand van het ontwerp vervolgens een maatwerk WordPress thema ontwikkelt. Zo is de stijl van de website compleet in balans met de (vernieuwde) huisstijl. Zelf ook een (nieuwe) website nodig in de stijl van jouw merk? Vertel ons jouw wensen en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Ontwerp Visitekaartjes

Met het aanpassen van de huisstijl was het ook tijd voor nieuwe visitekaartjes. Deze mochten we ook ontwerpen en leveren voor BOVOMED. Zo hoef je je geen enkele zorgen te maken over de realisatie van drukwerk en de manier waarop deze worden vormgegeven met een bestaande huisstijl. Zelf ook drukwerk laten ontwerpen & bedrukken? Kom gerust langs voor een bak koffie (of thee) zodat we samen kunnen kijken naar de wensen!

Werkzaamheden CRM systeem

Naast de nieuwe website en visitekaartjes voeren wij op reguliere basis werkzaamheden uit aan de maatwerk CRM tool van BOVOMED. Op deze manier kunnen we BOVOMED compleet ontzorgen op het gebied van online oplossingen.