Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

augustus 2020

Categorie

Grafisch ontwerp, Webapplicatie, Webdesign

Bekijk project

Maatwerk Platform voor CityHome4You

CityHome4You is een platform dat verhuurders en huurders met elkaar verbindt en richt zich met name op studenten en expats in het buitenland. Per stad is er een actueel overzicht te bekijken van welke woningen en appartementen op dat moment beschikbaar zijn. Via de website is het mogelijk direct online een woning/appartement te boeken, waarbij de aanbetaling via het platform wordt gedaan. Verhuurders kunnen zich ook gemakkelijk aanmelden om hun woning(en) aan te bieden. Voor CityHome4You hebben we verschillende werkzaamheden uitgevoerd.

Ontwerp Huisstijl

Voor CityHome4You hebben we de complete huisstijl gerealiseerd. Van het logo, de visitekaartjes en het briefpapier tot aan het webdesign voor het platform. Binnen het team van Delta IT heeft ieder zijn bijdrage kunnen leveren aan dit project. Nadat de ontwerpen waren opgeleverd kon het promotiemateriaal worden bedrukt worden bij de drukkerij, en kon de ontwikkeling van het maatwerk platform van start gaan.

Maatwerk Webapplicatie

Aan de hand van het ontwerp en de requirements van de klant is er een maatwerk webapplicatie ontwikkelt. Zo beschikt de applicatie over een beheersysteem (backend) waarin het beheer van de woningen kan worden gedaan, de pagina’s binnen de website kunnen worden beheerd in diverse talen, facturen kunnen worden gedownload etc. Aan de voorkant beschikt het platform over een uitgebreide filtermogelijkheid voor de woningen, zodat potentiële huurders direct de woning kunnen vinden die aan de wensen voldoet, en daarnaast beschikbaar is in de gewenste periode. Het platform beschikt over een betaalkoppeling zodat huurders bij het boeken van een woning direct de aanbetaling kunnen doen, en de woning voor de gestelde huurperiode ook wordt vastgelegd.

De applicatie is volledig in-house door Delta IT ontwikkelt. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we een kwalitatief hoogwaardig eindproduct realiseren voor een schappelijk tarief. Zelf ook een (nieuwe) website of webapplicatie nodig? Vertel ons jouw wensen en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.