Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

oktober 2018

Categorie

Fotografie, Webdesign

Bekijk project

Nieuwe website voor Restaurant La Fleurie

In oktober 2018 hebben Loes en Martino Verbruggen de deuren geopend in een nieuw pand. In het pand van La Fleurie aan de Oirschotse markt zet Chef-kok Martino u culinaire hoogstandjes voor. Topkwaliteit en een sfeervolle, ongedwongen ambiance staan bij restaurant La Fleurie voorop.

De opdracht

De start in het nieuwe pand (en tevens onder de nieuwe naam “La Fleurie”) was de aanleiding voor het ontwikkelen van een nieuwe website. In 2015 mocht Delta IT reeds de website van De Meulen voorzien, we waren dan ook verheugd om te horen dat we deze keer wederom de opdracht voor het ontwerpen en bouwen van de website kregen.

De nieuwe website moet de bezoeker direct de juiste indruk van de sfeer van het restaurant geven. We hebben in het restaurant en in de keuken diverse video’s gemaakt, hiervan hebben we een kleine film gemaakt die direct bovenin de website afspeelt. Ook mochten wij de fotografie voorzien.

Het is van belang dat de bezoeker binnen enkele kliks direct een tafel kan reserveren, en het menu in kan zien. Dit hebben we uitgewerkt door bovenin met twee call to action knoppen te werken, waarmee de bezoeker direct het menu kan bekijken en kan reserveren.

De website is gekoppeld aan een CMS, waardoor de klant de website zelf op een intuïtieve manier kan bijhouden en nieuwe inhoud kan toevoegen.