Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

juni 2021

Categorie

Webapplicatie

Maatwerk software voor Bofa Telefoondienst

De telefoniste is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het aannemen van de telefoon is een vak waarbij de juiste training zorgt voor betere service en hogere kwaliteit. De professionele telefonistes van Bofa Telefoondienst geven jou en jouw klanten excellente service. Daarbij hoef je geen rekening meer te houden met vakanties en ziekte want wij zorgen dat jouw telefoon altijd professioneel wordt aangenomen.

Maatwerk software

Voor Bofa Telefoondienst hebben we software mogen ontwikkelen die volledig in de bedrijfsprocessen voorziet. Aan de hand van de requirements en de verouderde software zijn we aan de slag gegaan met het vertalen hiervan naar een gebruiksvriendelijke en eigentijdse webapplicatie. De software ondersteunt in elke stap van de dagelijkse werkzaamheden: van de onboarding van nieuwe klanten, het importeren van bellers, inregelen van de belprotocollen, het invullen en afhandelen van een gespreksnotitie tot het geautomatiseerd in rekening brengen van de juiste kosten per klant. Voor ieder gesprek wordt een gespreksnotitie bijgehouden, die naar de juiste contactpersoon binnen het bedrijf wordt gestuurd. Voor de klant wordt inzichtelijk welke klant gebeld heeft, of en welke actie benodigd is en wat de duur van het gesprek was.

De applicatie is volledig in-house door Delta IT ontwikkelt. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we een kwalitatief hoogwaardig eindproduct realiseren voor een schappelijk tarief. Zelf ook een (nieuwe) website of webapplicatie nodig? Vertel ons jouw wensen en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.