Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

juni 2021

Categorie

Webapplicatie, Webdesign

Bekijk project

Maatwerk software voor Puzzelproeverij

Een Puzzelproeverij bestaat uit een combinatie van een escaperoom en een proeverij. In deze vorm kan iedereen met z’n eigen gezelschap aan tafel blijven zitten en is er toch een combinatie van een activiteit en een diner (of lunch). Na het succesvol oplossen van de puzzelronde volgt de volgende gang in het diner. Inmiddels is dit concept in meerdere horecazaken te spelen. Via puzzelproeverij.nl kan er direct worden gereserveerd.

Maatwerk software

Het spelen van de verschillende puzzels gaat hand in hand met de ontwikkelde software. Na het inloggen met de persoonlijke code voorziet de applicatie in het geven van de instructies voor het spelen van de puzzel, worden er (na verloop van tijd) hints beschikbaar en kan de oplossing worden ingevuld. Na het invullen van de juiste oplossing kan de keuken aan het werk en kan de volgende gang worden geserveerd. De puzzeltijden worden bijgehouden zodat je je eigen scores kan vergelijken met die van anderen in het klassement. Mocht je telefoon tijdens het spelen van een puzzel uitvallen dan kan de puzzel gemakkelijk vanaf een ander toestel worden afgemaakt.

Website

De website is tevens onderdeel van de software, en is naadloos ge├»ntegreerd hierin. Zo kunnen alle pagina’s via het systeem worden beheerd, en vindt ook het reserveringenbeheer plaats via de website. Iedere horecaondernemer kan zijn tafelindeling invullen in het systeem, waardoor er nooit overboekt kan worden. Bezoekers kunnen via de website eenvoudig reserveren. Ook wordt het actuele klassement op de website getoond.

De applicatie is volledig in-house door Delta IT ontwikkelt. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we een kwalitatief hoogwaardig eindproduct realiseren voor een schappelijk tarief. Zelf ook een (nieuwe) website of webapplicatie nodig? Vertel ons jouw wensen en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.