Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is gespecialiseerd in online marketing. Sinds enkele jaren is online marketing een aparte tak van sport geworden in de marketing wereld. Online marketing gaat over het verkopen en marketen van bedrijven of websites via het internet.

Onderdelen van online marketing

Online marketing omvat vele verschillende disciplines. De overeenkomst tussen de verschillende online marketing takken is dat ze gebruik maken van het internet als medium. Hier staat een overzicht van enkele voorbeelden van online marketing.

De werkzaamheden van een online marketing bureau, zoals Delta IT, bestaan uit het verzinnen en uitwerken van een passende online marketing strategie voor jouw bedrijf. Hierbij wordt gekeken naar jouw doelstellingen, doelgroep, merkbeleving en campagne budget. Op basis van deze factoren zullen wij jou een advies geven voor het marketen van jouw bedrijf via het internet. De internet diensten, zoals zoekmachine optimalisatie en online adverteren, kunnen allemaal worden uitgevoerd door Delta IT. Veel online marketing bureaus bieden al deze diensten onder één dak aan.

Is het nog niet helemaal helder wat een internet marketing bureau voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer te weten komen?