Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Moet ik mijn website aanmelden bij de zoekmachines?

Wil je meer bezoekers naar jouw website en jouw website aanmelden bij zoekmachines? Op deze pagina voorzien wij jou van informatie over zoekmachine aanmeldingen.

Tegenwoordig is het niet nodig om jouw website aan te melden bij de zoekmachines. De zoekmachines zijn zo geavanceerd dat ze jouw website vanzelf op het internet vinden. Google heeft een zoekrobot, genaamd Googlebot, die het internet afstruint naar websites en website pagina’s. Als deze Googlebot een link naar jouw website tegenkomt zal hij deze link volgen en zo je website indexeren. Zorg dus dat je website ergens op een andere website staat vermeld en het aanmelden bij zoekmachines is gelijk overbodig.

Ondanks dat Google een snelle manier van indexeren heeft hebben ze wel een aanmeldpagina op hun website. Hier kun je bij twijfel toch jouw url aanmelden bij Google. Een andere methode voor zoekmachine aanmeldingen is om je website aan te melden bij het Webmasterhulpprogramma van Google, hier kun je gelijk jouw sitemap aanmelden en zo communiceren naar Google welke pagina’s van belang zijn en wanneer deze worden ge-update.

Aanmelden zoekmachines

Vroeger waren er vele websites waar je jouw website kon aanmelden en dan werd je website in één klap bij veel zoekmachines aangemeld. Deze methodes zijn niet meer van belang tegenwoordig, al zijn er nog wel enkele websites die deze diensten aanbieden. Voor een hoge positie in de zoekmachines is dit niet meer van belang. Er zijn zoveel andere factoren die bepalen welke websites goed scoren in de zoekmachines.

Toch zijn er nog steeds enkele websites die deze diensten aanbieden. Maar als je constructief meer relevante bezoekers wilt ontvangen en goed wilt scoren in de zoekmachines, dan is aanmelden bij zoekmachines niet voldoende en kun je het beste een SEO abonnement nemen of gebruik maken van internet marketing voor het behalen van goede posities in de zoekmachines.

Mocht je toch nog vragen hebben over het aanmelden bij zoekmachines dan kun je uiteraard geheel vrijblijven contact met ons opnemen, of bellen naar (0499) 790 422.