Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Geplaatst op 3 oktober 2022

Delta IT groeit met overname Onlinq

Gijs, Roy & Tom

We hebben wat te vieren! Na een samenwerking van al ruim 10 jaar met Tom en Roy van Onlinq, hebben we per 30 september Onlinq B.V. overgenomen. Met de komst van zeven nieuwe collega’s maken we hiermee een flinke groeistap. Hiermee hebben we meer capaciteit in huis voor onze bestaande dienstverlening, en breiden we onze dienstverlening verder uit met de tak kantoorautomatisering. Dit betekent dat je ons ook kan bellen voor bijvoorbeeld het aanleggen en onderhouden van een bedrijfsnetwerk, voor het leveren van hardware, of voor Microsoft Office365 licenties.

Foto: Gijs Vogels, Roy Vissers en Tom van Nunen

Nieuwe locatie

We verlaten onze locatie in Oirschot aan De Loop 38C en zullen met het gehele team per direct werkzaam zijn in Best (locatie Onlinq) aan de Ambachtsweg 20, 5683 CD.

Wat verandert er?

Voor jou verandert er verder niets! We blijven bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en dezelfde e-mailadressen. Wanneer je belt krijg je nog steeds Bart, Geert of Gijs aan de lijn. De bedrijven zullen naast elkaar actief blijven, de teams gaan nauw samenwerken zodat we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Kom eens langs

Je bent van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe teamleden, en voor een rondleiding op onze nieuwe locatie in Best. Laat ons even weten wanneer je langs wilt komen dan plannen we een afspraak in.

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze gerust! We zijn bereikbaar via info@deltait.nl en op 0499-790 422. Samen met onze nieuwe collega’s kijken we er naar uit om je nog beter van dienst te kunnen zijn!