Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Geplaatst op 27 mei 2019

Delta IT stapt over op een nieuw hostingplatform

Nieuwe server Delta IT

We zijn constant aan het vernieuwen. Zo ook wat betreft ons hostingplatform. Begin dit jaar hebben we Farla Webmedia overgenomen, waardoor we flink zijn gegroeid. Deze groei stelt ons in staat een veel professionelere hostingomgeving aan te bieden, zonder dat we onze prijzen aanpassen.

Niet alleen Delta IT groeit, maar ook onze klanten groeien met ons mee. Met oog op de toekomst willen we onze klanten meer kunnen bieden. Dit doen we door middel van het uitrollen van een eigen hostingplatform voor de klanten van Delta IT. Doordat ons nieuwe hostingcluster volledig schaalbaar is zijn we op toekomstige groei voorbereid.

Sneller en krachtiger hostingplatform

Ons nieuwe hostingcluster is veel krachtiger in vergelijking met de oude omgeving. Daarnaast maken we gebruik van de laatste softwareversies, waardoor de server ook veiliger en betrouwbaarder is dan de vorige.

Professioneel spamfilter

Spam is een veelvoorkomend irritatiepunt. Spammers worden steeds slimmer, en weten toch steeds weer je inbox te vinden. Samen met het uitrollen van ons nieuwe hostingcluster hebben we ook een nieuw en geavanceerd spamfilter ingeregeld. Zo kunnen we spammers beter herkennen en tegenhouden voordat ze jouw inbox bereiken. Gewoon inbegrepen in de hostingpakketten van onze klanten.

Korte lijntjes

Doordat we ons eigen hostingplatform hebben zijn de lijnen kort. Bij vragen of problemen kunnen we direct schakelen en hebben we het probleem meestal direct opgelost, terwijl je nog aan de lijn hangt.

Wat merk je als klant van de migratie?

Wij verzorgen de servermigratie, zodat onze klanten hier weinig tot niets van merken. We zorgen dat je gegevens keurig worden overgezet en dat er niets verloren gaat. Voor enkele klanten is er bij de instellingen van de mailbox een kleine wijziging nodig.

Vragen over ons nieuwe hostingplatform?

Is er nog iets niet duidelijk? Laat het dan vooral aan ons weten. We helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar info@deltait.nl, bel naar 0499 – 790 422 of maak een afspraak.