Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Professionele fotografie. Vanaf de grond of in de lucht.

Fotografie is meer dan het juiste gereedschap voor de klus hebben. Fotografie is een inzicht om de juiste sfeer vast te leggen, en deze sfeer over te dragen naar de bezoekers van uw website. Op deze manier kan de (potentiƫle) klant op een toegankelijke manier kennis maken met uw bedrijf, waardoor het contact veel sneller gelegd wordt.

Wij voorzien in een breed scala aan mogelijkheden voor het vastleggen van zowel stil als bewegend beeld. Of we het vanaf de grond in beeld kunnen brengen, of met een drone de lucht in moeten om het beste shot vast te leggen, we kunnen het voor u regelen. In het geval van bewegend beeld kunnen wij tevens voorzien in het verwerken van de beelden tot een eigentijdse bedrijfsfilm. Informeer naar de mogelijkheden.


Impressie promotiefilm woning


Impressie promotiefilm bedrijf

Met een bedrijfsfilm van Delta IT vestigt u de aandacht op uw onderneming. Omdat een video zich uitermate goed leent om via social media te delen is dit de perfecte optie om uw bedrijf goed neer te zetten en de bekendheid te vergroten. De verspreiding op social media en eventuele social advertenties nemen we ook voor onze rekening.

Ook voor stil beeld kunt u ons inschakelen. We kunnen u desgewenst een vrijblijvende offerte aanbieden, zodat u direct weet waar u aan toe bent. We kunnen deze beelden dan meenemen in het ontwerp van uw website. De beelden kunnen ook in het ontwerp van uw drukwerk gebruikt worden, waardoor uw merk in een consistente stijl aan de markt gepresenteerd wordt. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bel direct naar (0499) 790 422.