Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Veel mensen in Nederland hebben een Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest of LinkedIn account en zijn daar actief in. Je kan je doelgroep relatief eenvoudig bereiken met social media marketing, zoals Facebook adverteren.

Social media marketing informatie

Het gebruik van social media is de laatste jaren sterk toegenomen. Voor ondernemers biedt dit interessante kansen. Door actief te zijn op social media en contacten aan te gaan met je bezoekers en klanten, kunnen leuke resultaten worden behaald. Gebruikers van social media delen je bedrijf met vrienden als ze een goede ervaring met je hebben gehad of als ze interessante informatie hebben gevonden. Deze gratis reclame is erg sterk levert vaak conversies op. Mensen vertrouwen nu eenmaal eerder een vriend dan een reclame-uiting.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Delta IT kan social media accounts opzetten op de juiste manier, zodat je de meest waardevolle bezoekers trekt en het meeste indruk maakt. Daarnaast geeft Delta IT advies in het optimaal gebruiken van social media en maken we een passende social media strategie.

  • Wij maken succesvolle websites
  • Vele jaren ervaring
  • Alle diensten onder één dak
  • Betaalbare pakketten
  • Persoonlijk contact

Facebook adverteren

Facebook adverteren is een bezigheid wat we steeds vaker uitvoeren voor onze klanten. Adverteren via Facebook heeft veel voordelen, het grootste voordeel is dat de doelgroep erg specifiek kan worden bereikt. Facebook heeft veel informatie over haar gebruikers en daarom kunnen de Facebook advertenties perfect aansluiten bij de doelgroep van je bedrijf.

Social media strategie

Het is voor jouw bedrijf en website goed als je actief bezig bent met social media. Maar niet iedereen heeft hier zin in of tijd voor. Internetbureau Delta IT kan het beheer van de social media accounts voor jou regelen. Wij zorgen dat er regelmatig relevante berichten worden geplaatst op de social media accounts zonder dat je er zelf mee bezig hoeft te zijn. Wij maken een social media strategie, contentkalender en verzorgen ook de berichten en volgers van je accounts.

Vragen over social media marketing?

Neem dan gelijk vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen praten over een juiste social media strategie. Bel: (0499) 790 422mail of vul het contactformulier in.