Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

april 2021

Categorie

Grafisch ontwerp, Webdesign

Bekijk project

Professionele website voor IAT

IAT – Insoluble Anode Technology – is een fabrikant van anodes voor de elektrochemische industrie. Ze werken vanuit het hoofdkantoor in Oirschot en richten zich voornamelijk op de internationale markt met agenten van over de hele wereld. Zo is er altijd een vertegenwoordiger te vinden, waar je ook woont.

Voor IAT hebben we een splinternieuwe website mogen ontwikkelen, inclusief logo ontwerp, visitekaartjes, briefpapier,  website ontwerp en CMS koppeling. Een mooi totaalplaatje dus!

De website, met maatwerk WordPress thema, is tevens voorbereid om een nog breder publiek. Door middel van de meertalige functionaliteit die we in hebben gebouwd kunnen alle pagina’s snel en gemakkelijk vertaald worden naar andere talen. Zo is de website helemaal klaar voor de toekomst!

Kun jij ook wel een (nieuwe) professionele website gebruiken? Laat dan eens van je horen en neem contact met ons op! We horen graag wat jouw wensen zijn en of we ons portfolio mogen verreiken met jouw nieuwe website of applicatie.