Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Oplevering

juli 2020

Categorie

Webdesign, Webshop

Bekijk project

Maatwerk webshop voor Waterproof Lights

Waterproof Lights verzet zich tegen het probleem dat tegenwoordig vaak ontstaat bij verlichting in combinatie met water/reiniging door LED verlichtingsarmaturen te leveren die aan alle eisen voldoen! De armaturen zijn gecertificeerd met een IP69K keurmerk waardoor ze zeer bestendig zijn tegen zowel aanrakingen en stoffen als het indringen van vocht. Van Waterproof Lights hebben we de opdracht gekregen een webshop te ontwikkelen op basis van een maatwerk WordPress thema in combinatie met WooCommerce. Bij het ontwikkelen van deze webshop stond de gebruiksvriendelijkheid centraal. Zo zijn de belangrijkste producten direct op de homepagina te vinden en is er een handige configurator zodat (potentiƫle) klanten direct een offerte kunnen aanvragen voor het product dat zij zoeken.

Koppeling met SendCloud en E-boekhouden

Daarnaast hebben we koppelingen gerealiseerd met SendCloud en E-boekhouden. Met SendCloud kun je je webshop koppelen aan een vervoerder. Zodat het pakket vanzelf door bijvoorbeeld DHL, PostNL, DPD, UPS, Sandd en Red je Pakketje wordt opgehaald. Hierdoor wordt er veel tijd (en geld) bespaart op je verzendproces. De koppeling met E-boekhouden zorgt ervoor dat alle facturen automatisch gegenereerd en verstuurd worden naar de klant. Met een combinatie van deze koppelingen worden er gelijk belangrijke onderdelen van het bedrijfsproces geautomatiseerd.

Ook op zoek naar een bureau dat een maatwerk webshop voor je kan ontwikkelen? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!