Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Webdesign Eindhoven

Ben je op zoek naar een nieuwe website of een redesign van je huidige website? Dan kunnen wij jou helpen. Wij maken succesvolle WordPress websites voor al onze klanten in regio Eindhoven.

Wil jij een uniek webdesign of een bestaand WordPress template? Bij Delta IT hebben we alle kennis in huis om je optimaal van dienst te zijn en te voldoen aan jouw specifieke wensen. Wij zorgen ervoor dat je website goed past bij je merk en gebruiksvriendelijk is. Meer weten over Webdesign Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact op!

Uniek webdesign op maat in Eindhoven

De ontwikkelingen op het internet volgen elkaar in razendsnel tempo op. Dit resulteert in het feit dat hetgeen wat enkele jaren geleden nog ‘uniek’ was, nu niet meer van deze tijd is. Het voordeel van webdesign bij Delta IT is dat we ervoor zorgen dat de website is voorzien van de nieuwste technieken en volledig responsive gemaakt wordt. Dit betekend dat de website zowel op dekstop- als op mobiele apparaten goed werkt.

Met een responsive website kun je een groter publiek bereiken. Tegenwoordig wordt er namelijk steeds meer via de smartphone op het internet gezocht. Het is daarom belangrijk dat ook de mobiele versie van de website goed werkt.

Door te werken met een CMS (Content Management Systeem)  zoals bijvoorbeeld WordPress kun je zelf aanpassingen aan de website doorvoeren. Hierdoor kan de website onderhouden worden zonder tussenkomst van de webdesigner. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je snel wat aan wilt passen of een webshop hebt en een nieuw artikel of product wilt toevoegen. Meer weten over uniek Webdesign Eindhoven? We bespreken graag samen met je wat de wensen zijn.

Webdesign bureau Eindhoven

Wij hebben al jaren ervaring met het maken van websites. Daarom weten we ondertussen als geen ander welke onderdelen belangrijk zijn voor de website. Om de juiste balans te vinden tussen een functioneel webdesign en persoonlijke smaak, willen we graag samen kijken naar wat nodig is. Op deze manier kunnen we beter achterhalen welke specifieke wensen er zijn voor een webdesign in Eindhoven.

Webdesign en marketing op één plek

Een goed werkende website is erg belangrijk, maar nog belangrijker is dat bezoekers jouw website weten te vinden als ze naar een specifieke dienst of product op zoek zijn. Om ervoor te zorgen dat je hoger in Google komt doen we optimalisaties op het gebied van content en zorgen we voor sterke backlinks op verschillende sites.

Wil jij je volledig focussen op jouw core business en jouw marketing uitbesteden? Dan kan Delta IT jou helpen. Wij verzorgen met veel succes de online marketing voor diverse klanten in verschillende branches. Hierbij hebben we ervaring met het zowel het verbeteren van de organische resultaten als het starten van een Google Ads campagne.

SEO uitbesteden aan Delta IT

Wil jij hoger scoren op webdesign Eindhoven, marketingbureau Eindhoven of een ander zoekwoord? Dan kan jij jouw SEO uitbesteden aan Delta IT. Wij creëren unieke en relevante content voor jouw website en kunnen zorgen voor sterke backlinks waardoor de pagina meer autoriteit heeft. Dit is erg belangrijk voor een zoekmachine als Google. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat de resultaten in Google veel beter worden en er meer bezoekers naar de website worden getrokken.

SEA uitbesteden aan Delta IT

Heb jij een nieuwe website en wil je snel scoren in zoekmachines? Dan kun je jouw SEA uitbesteden aan Delta IT. Wij kunnen ervoor zorgen dat relevante bezoekers jouw website bereiken door middel van Google Ads advertenties in regio Eindhoven. Gedurende de advertentiecampagne optimaliseren wij de advertenties elke maand zodat de kosten dalen en een beter resultaat geboekt kan worden. Alle kennis die nodig is om een Google Ads campagne te starten hebben we in huis. We bespreken graag samen met je wat de doelen en mogelijkheden zijn.

Social Media uitbesteden aan Delta IT

Als je social media op de juiste manier gebruikt kun je jouw doelgroep op een betaalbare manier bereiken. Wij kunnen de voor jou geschikte social media kanalen inrichten en beheren. Denk hierbij aan kanalen zoals: Twitter, Facebook, LinkedIn of bijvoorbeeld Pinterest. Om jouw social media kanalen een extra boost te geven kunnen wij jouw bedrijf in regio Eindhoven promoten zodat je bij meer potentiële bezoekers in de regio onder de aandacht komt.

0

Aantal inwoners in Eindhoven

0

Zoekresultaten voor "Webdesign Eindhoven"

0

Aantal bedrijven in Eindhoven

Eindhoven

De stad Eindhoven staat bekend als de design en lichtjes stad. Dit komt door Philips en de moderne events zoals GLOW Eindhoven, Dutch Design Week (DDW) en vele andere. Veel van deze events zijn op Strijp-S (het voormalige Philips terrein net buiten het centrum). Op dit terrein zijn veel nieuwe woning complexen en creatieve ondernemers actief. Verder zijn er leuke cafés en restaurants zoals het Ketelhuis en niet te vergeten het stadion van PSV.

 

Portfolio Webdesign Eindhoven

Wij hebben verschillende klanten in Eindhoven waaronder het Ketelhuis Eindhoven en Advocatenkantoor van Nielen. Voor deze bedrijven beheren wij de Google Ads campagnes en optimaliseren wij de website om beter te scoren in zoekmachines. Voor het Ketelhuis Eindhoven hebben wij een responsive website gekoppeld aan het WordPress CMS gemaakt. Meer informatie over ons werk vind je in ons Portfolio. Vragen over Webdesign Eindhoven? Neem vrijblijvend contact op!

Ketelhuis Webdesign Eindhoven

Kies jij voor uniek, op maat en succesvol? Dan kies je voor Delta IT!