Glasvezel in Oirschot
Snel glasvezel Oirschot

Gigasnel glasvezel internet in Oirschot

Heb jij het ook al gehoord? Er wordt druk gewerkt om een snelle glasvezel verbinding mogelijk te maken in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk! Schrijf je tijdig in en geniet ook van een giga snelle internetverbinding.

Meer over glasvezel

Om ervoor te zorgen dat glasvezel mogelijk wordt in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk zal tenminste 30% van de inwoners hier interesse in moeten hebben. Indien je interesse hebt kun je een pakket kiezen van één van de glasvezel aanbieders in Oirschot en omgeving. Zo geniet jij van een supersnel netwerk bij jou thuis of in je bedrijf.

Glasvezel, wat houdt dat in?

Door middel van glasvezel is het mogelijk data met de snelheid van het licht te delen. Glasvezels zijn vezels van glas en zijn letterlijk zo dun als een haar. Door het aanleggen van een glasvezelnetwerk in Oirschot en omgeving kun je ongekend snel bestanden up- en downloaden, films en series streamen of een stabiele internetverbinding opzetten voor beveiligscamera's en andere slimme apparatuur.

Schrijf je in voor 16 juni en bespaar €650

Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk hoef je tijdelijk niets te betalen. De aansluiting wordt kosteloos tot in de meterkast aangelegd, indien je voor 16 juni een pakket afsluit bij één van de glasvezel aanbieders in Oirschot en omgeving. Wil je na 16 juni een abonnement afsluiten, dan betaal je eenmalig aansluitkosten van €650.

Zelf zijn wij géén aanbieder van glasvezel, we adviseren welk pakket het beste bij je past en bemiddelen tussen jou en de aanbieder. De aanbieder zal vervolgens de installatie verzorgen in je woning of bedrijf. Bekijk hieronder het overzicht van alle glasvezel aanbieders in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk en maak zelf je keuze.

De voordelen van glasvezel op een rijtje

  • Super snel - tot wel 1000 Mbps downloaden én uploaden
  • Totaalpakket mogelijk: naast internet ook telefonie en (interactieve) TV
  • Je telefoonnummer wordt kostenloos overgezet naar je nieuwe aanbieder
  • Overal in huis een perfecte wifi verbinding
  • Gratis installatie
  • Gratis monteur

Pakketten vanaf €35 per maand

Ben je benieuwd naar het meest interessante pakket voor jouw persoonlijke- of bedrijfssituatie? Neem contact met ons op en we zullen het best passende pakket voor je samenstellen. Je kunt kiezen voor alleen (glasvezel) internet, maar ook een totaalpakket met internet, tv en telefonie is mogelijk.

Hoe stap ik over naar glasvezel?

Kies uit een van de glasvezel pakketten van de aanbieders van glasvezel in de regio. Wanneer er voldoende interesse is voor glasvezel in Oirschot en omgeving wordt het glasvezelnetwerk aangelegd en zal de kabel tot in je meterkast worden aangelegd. Als dit klaar is kan je snel gebruik gaan maken van glasvezel. Je kunt dan dus jouw huidige internet abonnement opzeggen. De installatie van internet over glasvezel wordt gratis voor je geregeld en is in een mum van tijd gebeurd.

Vragen over glasvezel in Oirschot?

Heb je nog vragen over glasvezel in jouw huis of bedrijfspand in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers of Spoordonk? Laat wat van je horen. We helpen je graag verder met het maken van jouw keuze.

Ik heb interesse!

Wil je weten wat de kosten zijn of welk pakket het beste bij jouw situatie past? We helpen je graag. Laat het ons weten via een e-mail, een belletje of gebruik ons contactformulier. Dan zorgen wij dat alles voor je geregeld wordt.