Delta IT

Uw partner in succesvolle online oplossingen

Webdesign Oirschot

Ben je toe aan een nieuwe website en woon je in de omgeving van Oirschot? Dan zijn wij jouw webdesign bureau uit Oirschot. Met meer dan 7 jaar ervaring is Delta IT werkzaam voor verschillende bedrijven in de regio.

Waarom maak ik mijn website zelf niet?

Als je zelf een website maakt bespaar je veel kosten. Echter lijkt dit vaak mooier dan het werkelijk is. Via Google heb je diverse tools waarmee je websites kan maken. Deze tools zijn heel beperkt en 13 in een dozijn. Zo heb je bijvoorbeeld niet altijd een unieke domeinnaam en is de pagespeed niet optimaal wat ten koste gaat van je vindbaarheid in Google.

Voordelen aan webdesign Oirschot

Delta IT ontwikkeld professionele en innovatieve websites voor veelbelovende bedrijven in Oirschot en omgeving. Websites van Delta IT voldoen altijd aan de onderstaande punten!

  • Een sterk grafisch ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk voor jong en oud.
  • Makkelijk te onderhouden via een WordPress CMS.
  • Hebben een responsive design.
  • Voldoen aan de SEO richtlijnen.
  • Zijn uniek gemaakt volgens de wensen van de klant.

Webhosting Oirschot

Als je een site laat maken bij ons is het handig dat je de hosting ook via Delta IT laat lopen. Als je kiest voor de Delta IT hosting kun je ervan uit gaan dat jouw website veilig en goed bereikbaar is. Geen één bedrijf zit te wachten op een slecht werkende mail of een site die niet te bereiken is. Als je kiest voor de hosting van Delta IT heb je een aanspreekpunt voor al jouw website gerelateerde zaken. Bij ons heb je al een domeinnaam vanaf € 0,90 p/maand en een E-mail pakket vanaf € 3,90 p/maand. Onze hosting pakketten zijn al beschikbaar vanaf € 5,90 per maand.

0

Aantal inwoners in Oirschot

0

Zoekresultaten voor "Webdesign Oirschot"

0

Aantal bedrijven in Oirschot

Oirschot

De gemeente Oirschot kent veel bezienswaardigheden. Er zijn twee beschermde dorpsgezichten en meer dan 300 monumenten. De rooms-katholieke Sint Petruskerk is een veelbezochte plaats en Brouwerij Vandeoirsprong trekt ook veel toeristen. Verder is Oirschot gelegen in aantrekkelijke natuur en zijn er veel mooie wandel gebieden.

Klanten uit Oirschot

Omdat Delta IT gevestigd is in Oirschot is het geen verrassing dat veel klanten ook uit Oirschot komen zoals: Factor S, Roche Scheidingsdeskundigen, Van Tafel en BOVOMED.
Voor deze bedrijven zijn wij verantwoordelijk voor verschillende diensten zoals de SEO optimalisatie, de hosting, AdWords (SEA), het beheren van de social media kanalen en het webdesign Oirschot.

Wil jij profiteren van onze voordelen en wil je een succesvolle website? Neem dan contact op met Delta IT!